Search Site

OP WERKDAGEN VOOR 17.00 UUR BESTELD = ZELFDE DAG VERZONDEN  |  GRATIS VERZENDING > 100 EUR

Betalen

Bij Fashionwannahaves.com kun je op de volgende manieren 100% veilig afrekenen: 
 IDeal logo

iDeal - iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, de Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank of Triodos Bank dan kun je via iDeal eenvoudig, veilig en snel betalen voor jouw bestelling bij Fashionwannahaves.

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag verzonden. 
 


 

 

PayPal logo(inclusief CreditCard)

Paypal
- PayPal is een bekend online betaalsysteem (sinds 2002 van eBay). Met PayPal kunt je jouw internet-aankopen direct betalen. Heb je nog geen PayPal account? Dan kun je deze gratis aanmaken op www.paypal.nl. Je kunt zowel je bankrekening als je creditcard koppelen aan je PayPal-account, dus op deze manier is het ook mogelijk om via CreditCard je aankopen te betalen. Jouw bestelling wordt verstuurd zodra we je betaling binnen hebben. Doorgaans is dat direct en wordt jouw bestelling indien deze op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst is, dezelfde dag nog verzonden . Een uitzondering hierop is wanneer je betaald via uitgestelde bankbetaling, dan versturen we jouw bestelling zodra we jouw betaling binnen hebben.


Overboeking logo

Overboeking – Overboeking is een van de meest bekende en veel gebruikte betaalmethodes. Voorheen werden voor een overbooking vooral overschrijvingskaarten en acceptgiro’s gebruikt. Tegenwoordig wordt hiervoor veelal gebruik gemaakt van internetbankieren.

 Hoe werkt deze betaalmethode?

Op de betaalpagina van Fashionwannahaves selecteert je ‘overboeking’ als betaalmethode. Per email wordt je op de hoogte gesteld van het rekeningnummer, naam begunstigde en het te betalen bedrag. Je maakt vervolgens zelf het geld over via Internetbankieren. Zodra jouw betaling door ons is ontvangen, wordt de bestelling door ons verwerkt en verzonden. Houd er rekening mee dat betalen via overboeking tot 2 werkdagen kan duren voor het bedrag is overgeschreven. Omdat daarna pas wordt overgegaan op verzending van bestelling, is dit niet de meest snelle betaalmethode. Wil jij dus snel over jouw bestelling beschikken? Dan kun je beter kiezen voor de betaalmethodes ‘iDeal’ of ‘Paypal’.


Mr Cash logo

Bancontact / Mister Cash – Deze betaalmethode is speciaal voor klanten uit België. Het is één van de meest gebruikte betaalmiddelen voor veilige en snelle online betalingen in België. Betalingen met Mister Cash worden meteen overgeschreven en de bestelling wordt dezelfde werkdag verwerkt en verzonden.