Helaas is het einde van de zomer alweer in zicht :(

Maar hoeveel we ook van zon/zee/strand houden, toch hebben we stiekem ook al wel weer een beetje zin in de herfst.

Vallende bladeren en het leven verplaatst zich weer meer naar binnen. Dan kunnen we weer lekker met cozy sokken en warme thee, of nog beter chocomel ;-), onder een plaid op de bank. Heerlijk!

EN we kunnen weer volop nieuwe accessoires inslaan om het nieuwe seizoen wat op te fleuren!!

 

Om je daarbij te helpen hebben we weer een aantal erg leuke wannahaves verzameld. Vooral in kleur bruin, wat dat is wat ons betreft een van de it-kleuren deze herfst. Hieronder wat tips:

 

Wrap it up

Cozy fall

 

 

Onmisbaar tijdens de wat koudere dagen is een lekkere, comfortabele sjaal. Wij hebben een aantal mooie exemplaren aan onze collectie toegevoegd. Een echte topper is de omslagdoek ‘Cozy Aztec’. De sjaal is lekker zacht en erg groot, zodat je jezelf helemaal kunt inwikkelen. Je kunt m zelfs als deken gebruiken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Leave your hat on


Cozy fall

 

Een andere trend die we terugzien voor het komende seizoen is de hoed. In alle soorten en maten. Maar wij geven vooral de voorkeur aan de vrouwelijke, elegante, flappy exemplaren. Een mooie flaphoed die je outfit instant glam geeft. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren!

Hieronder combineren we het beige exemplaar met de beige pantersjaal, maar je kunt m natuurlijk ook voor een edgy look gaan!

 

Accessorize

En dan de accessoires! Die mogen natuurlijk niet ontbreken dit seizoen.

cozy fall accessoires

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bovenstaande set bestaat uit: Gouden 'Glam' oorbellen, een beige snake-armband en de bruine snake wallet. Maak deze look helemaal compleet met de gouden poncho.

 

We hopen je hiermee weer wat inspiratie te hebben gegeven: Have a glamorous season!

 

-xoxo-