Wij geven je deze vrijdag graag wat Friday Fashion Inspiration (FFI).

Vandaag hebben we zin in een vrouwelijke, klassieke look en eigenlijk zijn we daarbij ook altijd wel fan van de matchy items. Veilig, we know ;-) Maar wel zo mooi voor deze look!

 

Als basis zijn we fan van zwart!

Een mooie skinny, pantalon of kokerrok, zolang het maar een zwart is ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The look

Voor de eerste FFI-look hebben we deze mooie grijze top met decoratie stenen in de hals. Op die manier hoef je geen ketting te dragen, maar ben je toch geen gruize muis :) Deze stijlen we af met de Trapeze Bag, een erg leuke inspired it-bag die je fijn mee kunt nemen naar kantoor. Maar ook erg geschikt voor een middagje lunchen of avondje drankjes doen en eten. Als horloge vinden wij de stoere zwarte rose versie erg fijn. Hij combineert goed en door het rosegoud om het klokje heen matcht ie weer erg leuk met de gouden details van de Trapeze Bag :-) 

Wil je jouw outfit helemaal volgens de laatste trends stijlen? Vergeet dan niet de Flappy Hat! Dit zwarte exemplaar is zacht en licht, dus voelt heerlijk aan als je m draagt! En omdat wat ons betreft zwart altijd kan, geldt dat ook voor dit elegante exemplaar.

De mooie, stijlvolle sjaal maakt het ensemble helemaal compleet en zorgt voor de finishing touch van deze matchy matchy look. Tijdens wat warmere dagen draag je de sjaal als stola om je heen geslagen voor een extra chique effect :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt de look uiteraard nog verder afstylen met oorbellen en armcandy*! Maar zoals Coco Chanel altijd zei “Voordat je de deur uitgaat, kijk nog eens in de spiegel en laat één accessoire weg.” Met andere woorden, accessorize met mate ;-)


Have a happy friday!

 

-xoxo-


Fashionwannahaves

 

* - Wist je als dat je ook altijd een leuk armbandje GRATIS ontvangt bij jouw bestelling?! Nog een reden om jouw fashionwannahaves bij ons te bestellen :-)