Een van de leukste dingen van een webshop is dat wij ook mogen shoppen ;-)

Het is een hele uitdaging, maar ook erg plezierig werk om op zoek te gaan naar de leukste en nieuwste fashionaccessoires om ons assortiment mee uit te breiden. Zo leuk dat ik er zelf echt hebberig van wordt en eigenlijk alles wel zou willen kopen en bijna alles ook zelf wel zou willen dragen ;-)

 

Afgelopen periode is het volgens mij dan ook weer goed gelukt om een groot aantal nieuwe leuke wannahaves voor de site te vinden. Om de producten nog beter in beeld te brengen maken we gebruik van productfoto's. Naast de standaard foto's proberen we ook te laten zien hoe de producten er uit zien als je ze aan, om of vast hebt. Op die manier krijg je een beter beeld van de wannahaves en wil je ze hopelijk nog liever hebben ;-)

Dit keer hebben we de foto's laten maken door Darren Fotografie. Het was een erg geslaagde dag! En omdat jullie nu dus nog even moeten wachten voor de producten daadwerkelijk met foto's online staan, willen we wel alvast een tipje van de sluier oplichten door wat ' backstage' materiaal.

 

 

 

 

Deze mooie Safari Coat is een echte musthave de komende periode! Je shopt m straks op de Fashion-afdeling.

En wat dacht je van dat schattige tasje?! Zo cute. Daarnaast hebben we ook weer wat grote tassen gevonden. Een mooie Studded Bag in 3 kleuren (Zwart, Wit en Roze) en ook een mooie gestrikte tas. Je shopt ze bij de overige tassen en ziet ze op de foto hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de mooie groene coat hebben we ook een stijlvolle blouse met vogelprint en een stijlvol roze blazer aan de collectie toegevoegd. Ook deze shop je hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de overige nieuwe producten is het nog heel even geduld hebben.., komende week komt alles online :)

Alavast veel shopplezier!!

 

-xoxo-

Angela