Een van de meest treffende quotes: want ook wij zijn helemaal weg van deze prachtige stad! En wat mij betreft kun je er niet vaak genoeg naar toe ☺

 

Oui Paris

De Fashion Week is alweer even achter de rug, waar alle grote en tot de verbeelding sprekende modehuizen hun prachtige nieuwe collecties hebben geshowd. Want hoe gaaf was het decor van Chanel weer; Chanel Airlines?!

 

Chanel FW Paris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Decor Chanel Paris Fashionweek  

 

Maar ondanks dat die gekte en dat hele modecircus ook ons modehartje sneller laat kloppen, hebben wij ervoor gekozen om toch iets later van deze wereldstad te gaan genieten! In alle rust.

En genieten dat kun je in Parijs als de beste :)

Te beginnen met lekker eten en vooral lekker ‘snoepen’ want Parijs is een overdaad aan gebakjes, eclairs, macarons en nog veel meer zoetigheid waarvoor we graag in de Thalys stappen!

 

 

 

 

 

 

 

Zo zijn Fauchon, Pierre Herme en Angelina een paar van mijn favoriete adresjes. Fauchon voor de thee, gebakjes en hele ambiance. Pierre Herme heeft DE LEKKERSTE macarons van heel Parijs, oke die van Laduree zijn ook goed en de winkel is veel aansprekeder, maar echt qua smaak verliezen ze het wel :) En dan Angelina, helemaal in stijl als een echte francaise, een overdadige brunch met warme choco, gebakjes en vers fruit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar al die zoetigheid is niet het enige wat ons naar Parijs blijft lokken. Ook de vele bijzondere gebouwen, bouwwerken en luxe hotels maken wat mij betreft de sfeer helemaal compleet.

Wie herinnert zich niet de scene met Carrie uit SATC die juichend op haar balkon staat als ze de Eiffeltoren ziet? Nou zo voel ik me stiekem ook nog elke keer als ik er ben ;-)

 

 

 

 

 

 

Dit keer gespot: de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe (by night), kunst op Place de la Concorde en de binnenkant van een van de (vele) luxe hotels die Parijs rijk is. Zijn het geen plaatjes..?

 

 

 

 

 

 

 


En wat ging er mee in de koffer?

In dit seizoen kan het weer natuurlijk van dag tot dag (en zelfs gedurende de dag) erg verschillen. Dus sowieso een lekkere, comfortabele sjaal maar wel met een iets luxere uitstraling omdat ik dat nu eenmaal wel bij Parijs vind horen ;-)

Daarnaast een mooie, praktische tas voor het shoppen. Daar kan genoeg in (bijvoorbeeld ballerina’s voor al het die-hard loopwerk, maar ook een flesje water en wat kleine aankopen). En voor ’s avonds uiteraard ook een kleiner exemplaar, voor uit eten, drankjes in de skybar en het echte nachtleven van Parijs.

Een hoed is trouwens ook een echte aanrader om in de trolley te stoppen. Een echte eyecatcher, chique en ook erg handig als het een klein beetje begint te regenen. In Parijs zie je ze volop!

En dan tot slot ook de nodige accessoires, wat simpelere armbandjes voor overdag en statement oorbellen, kettingen en horloges voor ’s avonds! Dat is ook het mooie aan Parijs, je hebt daar altijd het gevoel dat je net iets meer kunt uitpakken :)

 

Hieronder een greep uit het assortiment van fashionwannahaves, die ook zo bij jou in de koffer mee kunnen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar gaan jullie graag een weekendje naar toe?

En hebben jullie nog goede tips voor adresjes in Parijs?

 

 

Ik kan in ieder geval niet wachten tot mijn volgende bezoek, à bientôt!

-xoxo-

 

Angela

Fashionwannahaves.