When in Rome...


Wauw wat is Rome toch een heerlijke stad! Het was nog erg mooi weer, de hele stad bestaat uit prachtige ouderwetse gebouwen en bezienswaardigheden en het eten.., geweldig! Kortom ik heb een heerlijke week achter de rug.

Omdat het weer tijd is voor een blog, leek het me leuk om de inhoud van mijn trolley als uitgangspunt te nemen. En dan vooral de Fashionwannahaves die ik mee heb genomen. Wie weet levert dat wat inspiratie op! En alles is te koop op de site ;-)

 

Vanwege het mooie weer kon ik lekker in jurkjes en andere zomerse outfits rondlopen, i love it!

Ik was erg blij met de green pencildress , sportief met sneakers eronder, maar ook netjes genoeg voor een restaurantje (waarbij ik dan even ruilde met een paar slippertjes ;-)

De beige Faye bag was een ideale reisgenoot. Groot genoeg om een portemonnee, flesje water en plattegrond in krijt te kunnen, maar klein genoeg om niet de hele dag het gevoel te hebben dat je loopt rond te sjouwen. Daarnaast past ie door de beige kleur bij veel outfits. Voor de avond had ik ook nog een clutch/wallet mee. Mijn telefoon past er met gemak in, dus dat is fijn. Met het bandje om de pols hou je m gemakkelijk vast en ook dit mooie zwarte exemplaar staat bij alle outfits. 

 

Omdat het 's avonds best af kon koelen had ik gelukkig een paar mooie sjaals bij me. Een van mijn favorieten is de Panter Brown: zacht en stijlvol. 

 

En om elke outfit af te maken hebben we bij Fashionwannahaves voldoende sieraden. Als horloge koos ik de zilveren Michael Kors look-a-like. Die past goed bij de tas en mijn outfits. En de green rounds oorbellen passen mooi bij de Pencil Dress.

 

Hieronder een kijkje in koffer ;-) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de fashiontips heb ik ook nog wat traveltips voor je:

Naast de gebruikelijke must-see in Rome als de Trevi-fontein, het Coloseum etc. Heb ik ook een paar persoonlijke tips voor je: 

- Huur een fiets! Echt de ideale manier om de stad te ontdekken en geen pijnlijke voeten ;-) 

- Pompi Tiramisu. De plek om de lekkerste tiramisu te eten. In het centrum van rome. 

- Venchi chocolade en ijs. Een prachtige winkel met de lekkerste zoetigheden, wat wil je nog meer?! 

- Shoppen. Natuurlijk kun je naar hartelust shoppen in de grote en bekende winkelstraatjes. Maar juist in de zijstraatjes en de buurten wat verder van het centrum vind je de leukste boetiekjes met leuke, originele fashionfinds. 

 

-xoxo-

 

Angela

Fashionwannahaves.