Zachte lucht, bloemen in bloei, zon...., YES, de lente komt er weer aan! Voor ons staat de lente gelijk aan zoete pasteltinten -> we love it!

Om deze mooie week goed te beginnen willen we je graag wat zoete inspiratie meegeven.

 Spring inspiration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gotta love pastels

Uiteraard kan de kleur mintgroen dit jaar niet in je garderobe ontbreken. Stijl je look af met onze fashionable accessoires, zoals bijvoorbeeld onze portemonnee met strik, die ook erg leuk als kleine clutch door kan. De mintgroene sparkling bracelet fleur je outfit op en is gelijk helemaal ontrend wat betreft de armcandy look voor deze lente. En hou je van een volledig afgestylde look? Maak dan het setje compleet met de prachtige gouden minty oorbellen.

Natuurlijk hoef je niet alles in 1 kleur te kiezen en lenen de pastelkleuren zich er uitstekend voor om met elkaar te combineren. Zo ga je voor een extra zoet effect.

Een echte musthave is wat ons betreft de kleur roze ;-) Daarmee kun je gewoon niet de mist ingaan, helemaal niet met de prachtige classy bag uit onze collectie.

 

Shop de items uit ons moodboard en nog veel meer accessoires die je een instant lentegevoel geven op onze site en zodat je helemaal ready bent om dit seizoen te shinen :)

 

-xoxo-