Heb jij binnenkort een leuk festival op de agenda staan? Of wil je gewoon jouw garderobe een zomerse update geven? Wij hebben de leukste wannahaves voor je om jouw outfit helemaal summerproof te maken!


Summer feelings

Wij komen helemaal in zomerse sferen met deze -nieuwe- producten.

Deze items maken jouw outfit helemaal af en kunnen niet ontbreken als je van plan bent om volop te genieten van de zomer het festivalseizoen :)

Wat we vooral zien is de 'Ibiza vibe'  gecombineerd met de hippe 70ties stijl. Dit is terug te vinden in de fringes, mooie en vooral frisse kleuren en stijlvolle patronen.


Get ready!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij hebben deze mooie top die je dat echte Ibiza gevoel geeft, een witte luchtige blouse-top met lage rug en blauwe fringes is ideaal voor een zomerse outfit. Draag de top op een spijkershortje met mooie slippertjes voor een mooi geheel. 

 

Wil je wat meer kleur en een wat drukkere print? Dan is de summer style kimono waarschijnlijk meer iets voor jou! Ook deze is leuk te combineren met een shortje, of fijn in je strandtas voor over je bikini!

 

Je kunt jouw outfit ook helemaal afstylen met de leukste boho accessoires, zoals de gehaakte omslagdoek in blauw. En mooie accessoires in verschillende blauw- en pasteltinten van schattig tot stoer en van basic tot op en top glam. 

Veel mooie, kleurrijke oorbellen en niet te vergeten armbanden om jouw armcandy compleet te maken.Summer wannahaves 

Deze zomer kun je naast de gebruikelijke accessoires ook kiezen voor on-trend versiering! Zo hebben we temporary tattoos waarmee je jezelf helemaal gecostumized kunt accessorizen! En daarnaast is er deze zomer ook een leuk alternatief voor het haar elastiekje! De 'knottie' die je kapsel in 1 keer opleukt, maar daarnaast ook voor erg leuke armcandy zorgt als je je m gewoon om je pols draagt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij wensen jou een prachtige zomer toe! 

-xoxo-

 

Fashionwannahaves