Deelde ik een tijdje geleden nog met jullie wat er handig is om mee te nemen in de koffer naar Parijs, nu was het de beurt aan een tropische bestemming: Curaçao! 

Heerlijk zon,zee,strand terwijl het hier zo koud en nat is in Nederland....

Er konden dus veel zomerspullen mee en laten die nu net in de SALE zijn!

 

 

Handbagage

Alleereerst de handbagage. Ik vind het altijd fijn om een grote tas bij me te hebben, waar alle spulen voor onderweg inpassen. En als het even kan moet die tas er natuurlijk wel zo fashionable mogelijk uitzien. Zoals bijvoorbeeld de Cece bag in animalprint. Daarnaast is het tijdens zo'n lange vliegreis altijd noodzakelijk om een lekkere sjaal mee te nemen. Lekker tegen de airco-kou en ook fijn als dekentje te gebruiken. Bijvoorbeeld deze mooie zwarte sjaal. Ik vind het bovendien altijd erg fijn om een warm vest aan te hebben in het vliegtuig. Helemaal als het hier in Nederland nog winter is. Het vest poncho duo is een erg fijn exemplaar, warm en aan twee kanten met een knoop vast te zetten zodat je nek beschermd wordt (sjaal dus niet per se meer nodig).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handige items voor de handbagage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zon, zee, strand

In zo'n zonnig land met een heerlijk klimaat heb je (ik tenminste) altijd weinig nodig. Heerlijk :-)

Overdags op het strand, met weinig meer dan je bikini. En natuurlijk de zomerse knotties voor in je haar, erg handig! Voor overdags en/of over de bikini hebben we bij Fashionwannahaves een aantal leuke tops. Ik had de boho-top en de vrolijke summer kimono mee in de koffer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En 's avonds loop je heerlijk in luchtige zomerkleding. Waarbij je volop kunt uitpakken met accessoires!

Allereerst schoenen, ik ben een groot fan van hakken en in Nederland loop ik ook bijna op niks anders. Maar op vakantie en vooral in Curaçao voelt dat toch altijd anders. Daar zijn slippers/sandaaltjes ideaal en dat is voor mij ook weer ideaal want die nemen veel minder ruimte in je koffer in (lees: er kunnen er dus veeeel meer mee!). Ik ben erg blij met de witte chain slippers. Ze zijn wat netter dan gewone slippers en staan daardoor net even wat beter onder een jurkje (en er zit een heel klein hakje aan, dat zal het ook wel zijn misschien). Hetzelfde geldt eigenlijk voor de charm slippers van Baci Milano. Deze zijn in het zwart. roze en beige en daarnaast kun je kiezen of je een bloem (camelia) op de voorkant doet of een bedel met flosjes. Op die manier heb je 2 slippers in 1, erg handig! 

Dan een andere favoriet van me: de tas. Net als hakken, voelt een (grote) tas 's avonds ook overbodig (in Curaçao dan he). Dus ik heb het gehouden bij een wallet/clutch. Groot genoeg voor pasjes, geld en mijn telefoon (en lipgloss). Maar klein genoeg om dat lichte vakantie gevoel te houden. En daarnaast is de boy-bag ook een fijne optie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een aantal fijne accessoires voor op vakantie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En niet te vergeten: sieraden. Daarbij pak ik uit met grote statement pieces: vooral oorbellen en armbanden. Zoals bijvoorbeeld deze zomerse pastel drops:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik kan nog wel uren doorgaan merk ik :-), maar dit zijn mijn tips en neem vooral een kijkje bij de producten om te zien wat past bij de items in jouw koffer (of kast)!

 

Zo na deze heerlijke vakantie is het wat mij betreft ook tijd om naar de lente te gaan kijken en we komen dus snel met leuke nieuwe producten op de site. Hopelijk volgt het mooie weer dan ook :)

Hou dus vooral onze social media kanalen in de gaten.

 

 

-xoxo-

 

Angela

Fashionwannahaves.