Grijs is al lang geen saaie kleur meer! Het is juist een veelzijdige kleur die ook prima te combineren is. Tegenwoordig ben je met deze kleur alles behalve een grijze muis, maar een on-trend fashionista :-)

 

Grijs is een fijne afwisseling als basiskleur naast de gebruikelijke witte en zwarte kledingstukken. Het is een specialere kleur en geeft ook net een andere uitstraling mee aan je outfit.

 

Combinaties

Qua combinatie zijn veel verschillende opties mogelijk.

Allereerst met nog meer grijs(tinten), zo combineer je een classy top, mooi met een sjaal. Daarnaast kun je ook niet mismatchen met de kleuren wit en zwart, wanneer doen die twee kleuren het niet goed als combi? Hier kun je altijd op terugvallen en eigenlijk nooit mee de fout in gaan. Zoals de flappy hat, die de elegante outfit afmaakt.

 

Wil je juist eens wat anders en wat gewaagder? Dan kun je grijs ook heel goed combineren met kleur. Dit maakt de outfit een stuk opvallender, bijvoorbeeld met een knalrood accent of juist met geel, zoals onze ricky bag.

 

Outfit inspiration grey classic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Met de lente in aantocht is roze ook een mooie en subtiele aanvulling op grijs. Wij tippen de combinatie van deze sportieve top met roze blazer De top verraad het al, maar metallics als goud en zilver passen prima. Wanneer bijvoorbeeld de goude kleur ook laat terug komen in jouw accessoires, kun je ervoor kiezen om beige / taupe toe te voegen aan je grijze outfit. Zo krijg je een heel andere look, met grijs ipv de meer geijktere kleuren. 

 Outfit inspiration beige en grey

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze tip blijft: Zoek vooral kleren en accessoires die bij je passen en die lekker zitten. MAAR durf vervolgens een beetje te combineren, steeds wat anders en wat nieuws en dan vind je vanzelf steeds iets wat bij je past. Zodat je jouw eigen stijl weergeeft. We hopen dat wij je alvast wat leuke inspiratie hebben gegeven om je op weg te helpen met wat meer grijs in jouw garderobe dit seizoen.

Alle wannahaves zijn terug te vinden op onze site!

 

-xoxo-

 

Fashionwannahaves.